A bumpy ride.

Smidigt tar vi tuben, och snabbtåget ut till Haneda. Det tar ca 20 min. Vi hittar ingen lounge att hänga i då alla tydligen ligger vid inrikesterminalerna. Dåligt. Så vi får gå runt och hitta någonstans att äta middag. Vi tar ett ställe och beställer in 2 goda biffar, men godriset. Om ni åker till Kina och Japan, ät ris! Det är fantastiskt gott. Klibbigt och smakrikt.

Efter en flygplatsmiddag så får vi ett meddelande att Takayuki kommer till vår terminal om 20 min, och tvärt som det är kommer han fram till oss. Skoj!

Så vi tar honom upp en våning till ett cafè och vi får bjuda lite tillbaka så vi tar en fika här och småpratar. Det är något han saknar mycket från hans tid i Sverige. Fika!

Vi säger hej då, och checkar in. Väl inne på airside så tar vi oss ner för jordens längsta trappa för att upptäcka att vi inte har wi-fi här. Ett träningspass upp igen för att få täckning och ett glas välbehövligt rödvin. Lite senare går vi ner för att beta av ca 7.5 h flygresa till Kuala Lumpur-Malaysia. And it’s gonna be a bumpy ride…

[flagallery gid=56 name=Gallery]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *