Air China First Class Lounge.

Jag kan inte tjata nog om Priority Pass och hur bra det är. Som sagt så flyger vi med Air China och hade bokat ett gratis hotellrum för våra 8 h av transfer här på Beijings flygplats. Dock var det lättare sagt än gjort att hitta igen vart man skulle för att få ta del av detta och efter en del cirkulerande så hamnade vi. Airside = inget hotell. Men vad gör det  när man har lounge access? Så vi parkerade oss på Air China First Class Lounge och jag måste ändå säga att den håller en bra klass. Tyst. Frukost. Internet. Sköna fotöljer. Universala uttag så du inte behöver någon konverterare. VÄSTERLÄNDSKA TOALETTER (tro mig detta är inget man tar för givet i Kina).

Det enda negativa är väl dels bakgrundsljudet av något slags vattenfall som hela tiden får mig att känna mig kissnödig samt att de har typ 15 anställda som tomtar runt kring toaletterna. Detta verkar vara något slags genomgående tema i Kina, var likadant på hostelet vi bodde på? Kan man inte få gå på toa ifred? Lite stressande ja.

Men allt som allt vad mer kan man önska av en lounge? En stark 3a av 5 möjliga i alla fall!

rankning_3

 

 

DSC_0113

Sköna sittdon är mycket viktigt efter 12 h träsmak på ett kanske lite mindre lyxigt Air China plan…

DSC_0114

Härlig kineisk atmosfär.

DSC_0115

Frukost buffe! Frukt, youghurt, mackor, kaffe, dricka, you name it!

 

DSC_0119

 

Gratis WiFi! Ascoolt att man stoppade in sitt pass i maskinen för scanning och fick sedan en egen inloggningskod. Antar att man ska hålla hårt i den? 🙂 High-Tech Kina!

One thought on “Air China First Class Lounge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *