Last night in town.

Då var det dags att lämna Ubud och åka tillbaka till Kuta/Legian. Vi tar världens segaste shuttle bus, det är för många väskor så jag får sitta i Claes knä från Ubud till Sanur, kan säga att jag tyckte väldigt synd om Claes om jag ska vara riktigt ärligt, det tog typ 40 minuter. Väl där droppade vi en person, sedan bar det av vidare mot Kuta, på eget säte i alla fall.

Vi blev avsläppta mitt i Kuta i stort sett 2,5 timmar efter att vi lämnat Ubud! Sjukt när Ubud är cirka 30 min från Kuta, årets omväg kan man väl säga, ibland kan man undra om man egentligen sparade några pengar på det hela. Nåja skönt att slippa stressa i alla fall. En bulle senare är vi tillbaka på Sayang i Legian. Lite häng vid poolen, typ 15 skönhetsbehandlingar för Claes (Skrubb och massage, pedikyr, massage).

Vi avrundar med en middag, jag mår lite skumt, kanske vätskebrist och inte så hungrig? Vi äter i alla fall pizza och hamburgare med sallad. Gott var det! Vi var på jakt efter shorts också men hittade egentligen bara ett par jag kunde tänka mig och vi kunde inte få dem nerprutade till rimligt pris så det fick vara. De var ju inte SÅ snygga.

[flagallery gid=100 name=Gallery]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *