Moonlight Samui

Vi tillbringade några nätter på Moonligt Samui vid Chaweng Beach också för att testa på hur det var. Vi bokade en Garden View Bungalow och blev inte besvikna av den skidstuge-inspirerade byggnaden. Ca 10-15 min promenad från Chawengs centrum med full hålligång.

Vi bokade en privat bungalow som mer liknade en Åre-stuga vilket fick oss att känna oss välkomna i tropikerna. Mycket fint inrett rum och rätt så stort faktiskt! 2 uteplatser, en vid ytterdörren och en med skjutdörrar från rummet. Mycket mysigt att kunna sitta ute på kvällen och spela kort eller slappa!

WiFi fungerade rätt okej, ibland svajigt men mest på grund av vädret, vid monsunregnet så gick strömmen på större delen av Chaweng och då dog även WiFin. Läget var inte helt fel heller, endast 15 min från Chawengs uteliv.

Stranden i Chaweng är mycket finare än Lamai, klarare vatten, lugnare med vågor och fin sandstrand. Dock var stranden väldigt smal och det var svårt att hitta någonstans att ligga då alla stolar hörde till olika hotell längsmed den smala strandremsan och det är väl ett litet minus, att man får gå en bra bit för att få sig en plats helt enkelt. Överlag mycket trevligt hotell med fina bungalows och rätt bra läge! God mat i restaurangen och trevlig personal får vi väl nämna också.

 [flagallery gid=16 name=Thailand]

 

Basfakta

Hemsida

Typ: Hotell

Adress: 9/57 Moo2, Bophut, Chaweng Beach Rd., Koh Samui, Suratthani 84320 

Gym: Nej

Pool: Nej

Internet: Ja

 

Betyg

© Escaping Sweden Januari 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *