Street fighter 2

Sista dagen i Japan- Snyft. Det har varit så skoj och äntligen ha fått komma hit. Tokyo var stället båda ville helst till, och det ligger lite bråkigt till, men vi bestämde oss för att ta oss hit och oj vad skoj vi har haft.

Vårt flyg till Kuala Lumpur gick inte förrän kl 23 45 så hela dagen hade vi i Japan. Vi checkade ut runt 10 och tog oss över gatan för en frukost. Mozart. Alla stolar hade ristat in ”Mozart” – och som brukligt på ett mozartzcafè så spelade härlig klassisk musik. Toast och kaffe fick det bli, och det smakade bra. Mätta tog vi oss till tuben som skulle ta oss till Akihabara som är Tokyos elektronikmecka. Hundratals roliga affärer med ljud och blipp blipp överallt. Suspekta mangabutiker nere i dunkla källare, samlarkort av alla dess slag. Leksaker som vuxna karlar dräglar efter. Och en massa! Spelhallar. Vad mer kan man begära?

Vi tog oss in i Hey som är en större spelhall. 5 våningar av bara arkadspel! De hade allt från klassiska Pacman och Spaceinvader till nya spel med sjukt bra grafik och 3d. Både jag och Agata blev saliga när vi spottar Street Fighter 2. Båda har spelat det otaliga gånger på supernintendo och är tidernas bästa fightingspel. 1 spel kostar 10 Yen – ca 1kr så mycket bra kurs. Direkt kom bådas vinnarskallar på och vi växlade av varandra svettiga och ofta helt förbannade efter en förlust. Efter 1.5 timme tog våra pengar slut. Helt färdiga och lätt arga efter resultatet kom vi ut i den ljusa gatan igen.

[flagallery gid=53 name=Gallery]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *