Volontärintervju – Malin!

Malin Nilsson kommer i mitten av november och stannar i Kapstaden i fyra veckor, och kommer att volontärjobba på La Cape, via Southern Ambition, här kommer lite kort information om vem Malin är. Hej Malin, kan du berätta lite om vem du är?

Jag heter Malin Nilsson, är 21 år och är en mycket social och utåtriktad person som har som största passion i livet att resa runt i världens alla hörn. Jag jobbar på ett sjukhus i min hemstad Helsingborg som undersköterska. Jag brinner för att hjälpa andra människor och älskar att lära ut min kunskap till andra, men även att lära mig nya saker är oerhört givande för mig. Mina andra fritidsintressen, förutom resor, är ridning, umgås med familj och vänner, festa och design, mode & inredning.

Varför valde du just Sydafrika? 

Jag var i Sydafrika för första gången i våras och blev förälskad i landet direkt. Kulturen, människorna, naturen, stämningen som finns där, allt var så underbart i detta land, så därför ville jag bara tillbaks när jag väl kom hem. Jag var borta i 3 veckor, vilket var alldeles för kort tid helt enkelt.

Hur kom du i kontakt med Southern Ambition Africa? 

Jag surfade runt på datorn och av ren slump kom Southern ambitions upp, och jag blev fast direkt av er verksamhet! Bra projekt att jobba på, fick genast en känsla av att det är en seriös organisation mm.

Vad kul att höra, men vad har du för förväntningar på resan?

Jag hoppas att jag kommer att få träffa fantastiska och underbara människor som jag kommer få fina band med, få njuta av Kapstadens atmosfär, få lära mig massa nytt och att kunna förändra någon människas liv med min delaktighet i volontärprojektet. Jag längtar tills det är dags att resa ner till Sydafrika och jag tycker det ska bli underbart att lämna kalla Jante-Sverige ett tag!

Ni kan följa Malins äventyr på Volontärbloggen!

© Escaping Sweden November 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *