Aloft Hotel

Det var genom en slump som vi drullade in på det här hotellet. Det ligger där de flesta eu-och politikerbyggnader finns som vi skulle titta på. Jag var kissnödig och vi gick in på hotellet som mest såg ut som ett kongresshus. Var svårt att se även när man kom in att det var ett hotell.

Jag bad Agata köpa en öl vid baren för att jag snyggt kunde gå på toaletten. Vi satte oss ner och vilade fötterna och tog några öl. När vi skulle gå så frågade en tjej om vi ville lämna ett visitkort för att vara med i en tävling. Vinnaren skulle få Kylie Minogue biljetter till kvällens konsert i Antwerpen, och dragningen skulle äga rum om ca 1 timme så vi bestämde oss att delta och vänta i baren.

Vi kollade oroligt på när fler folk droppade in och vissa med Kylie Minogue tröjor. När dragningen skulle äga rum så var vi ca 25 personer som hoppades på biljetter och 4 vinnare skulle dras med 2 biljetter. Så andra namnet de ropade upp var Agatas så hon fick komma fram och hämta dem. Där var det en beskrivning att om ca 40 min så skulle 5 bmws hämta var och en av oss från hotellet och köra oss till Antwerpen. Det var så surialistiskt alltihop. Men det kom som utlovat 4 helt splitternya bmw:s i olika modeller för att hämta oss vinnare utanför hotellet.

Efter lite fotografering vid bilarna satte sig jag och Agata i bilen med en privat chaufför som körde de ca 11 milen till Antwerpen. Väl där så lämnade han oss utanför arenan och vi kom överränns om att han skulle hämta oss där efter konserten. Vi kom in och fick även med oss drickbiljetter och riktigt bra platser. Showen var grym och Kylie körde fullt ös med gamla hits och nya som hon hade släppt. Aphrotide tour som den hette. Efter showen så stod helt riktigt vår bmw utanför och vi blev körda hem till vårt hotell på andra sidan Bryssel.

En häftig upplevelse, och på Aloft hotell så har de sådana här utlottningar emellanåt, så vi rekomenderar er att titta in på deras hemsida när ni ska vara där för att vinna biljetter till något skoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *