Day 2 av en tvådagars Brännbollsyra. På’t igen ba!

Eftersom fredagen i vanlig ordning blev en redig rakabajsarfest för de flesta så tappade vi många krigare till på lördagen. Av Årsmarkarna så var det faktiskt bara jag, Monkan och Claes så gav oss ut på fest igen (ackompanjerade av lillasyster som ställde upp som trogen supporter). Vi började kvällen med en förfest hos min goda vän Lungan på Ersboda där lite mousserat och folköl intogs. Denna intressanta kombo är resultatet av typ vad folk hade hemma dag två på fylleriet.

IMG_3189 Mmmm Mousserat!

IMG_3190 Sedan åkte vi in på området igen. Det första vi intog denna gången var RedBull Silent Disco! Sjukt jävla magi alltså. Det är ett discotält med 2 DJ’s och du får trådlösa hörlurar med knappar där du kan växla mellan de 2 olika DJ’sen och sedan är det bara att dansa och skråla! Så alla dansar inte ens till samma låt och när man tar av sig lurarna är det helt tyst och folk ger ifrån sig primalljud typ. Klart bland det bästa i partyväg jag upplevt på länge.

IMG_3193Ellen-Selfie på Redbull Silent Disco, Brännbollsyran.

IMG_3196 Ös i tältet! Varmt och skönt också.

IMG_3198 När vi dansat av oss blev det att pallra sig till VIP:en. På väg dit inser vi att Movitz är på scen så det blev att rappa på och svänga med! Därefter bjöds vi på Broiler från Norge, alldeles för brunkigt för min smak (house fast ÖL ÖL ÖL & AFTERSKI!). För att jämna ut brunket köpte Monkan och syrran en flaska mousserat för oss att sörpla på. Kändes ju fett high end att dricka bubbel ur plastglas och lyssna på brunk-Broiler. Därefter blev det kvällens höjdpunkt (även om Broiler verkar varit höjdpunkten för många), DadaLife! Det var kuddkrig, Bananer och ÖS ÖS ÖS! Som avslutades med fyrverkerier i den ljusa Norrlandsnatten. Allt som allt en magisk Yra och jag längtar redan till nästa år.

On a side note: Josse joinade oss faktiskt till DadaLife! En Årsmarkare som återuppstod!

IMG_3202IMG_3205 Bubbel fest! Ingen vaskning dock. Det har vi inte råd med.

IMG_3207 Scenen.

IMG_3208IVP-Trion samlad än en gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *