Flyga till Indien

Efter det, off to the airport! Hade lite svårt att få ner en bulle på kvällskvisten då alla var upptagna! Men till slut haffade vi en och åkte ut till flyget, sjukt billigt endast 30 AED. Väl på flyget var det lite köande och så men jag är väldigt glad att vi åkte ut tidigt för allt tar tid! Väl inne provade vi Dubai Airport Business Lounge på Terminal 1 och jag är ledsen Frankfurt, you have been beaten! Det var den bästa loungen jag har besökt! Stort, Buffé på buffé det var frukter, potatisgratäng, kycklingklubbor, köttbullar, efterrätt, alkohol, ALLT! Vad du kan tänka dig existerar för att äta det fanns på denna gigantiska buffé. Lägg till internet, sköna skinnfotöljer, rena och fina toaletter och extremt trevlig personal och du får Priority Pass Lounge of the year 2010. Man förstår hur de vann priset.

Väl på planet, postiv överraskning igen, egen in flight entertainment på Kingfisher Airlines och middag! Vad serverades? Självklart Chicken Curry what else… Jag sov nog mest dock, och det var en rätt snabb flight. Landar on Time kring 03.00 och får ägna en timme åt att stå i kö för passkontroll med en lapp som man fick fylla i, samma information som vi redan fyllt i när vi ansökte och blev beviljade visum. Ibland känns det som dubbeljobb med allt pappersarbete för att få besöka vissa länder. Men men!

Lustig iakttagelse – En man i en vit sarong får återvända 4 gånger under tiden vi står och köar med sin inreselapp då den allt mer irriterade passkontrollanten inte var nöjd med vad mannen hade åstadkommit på sin lapp. Kanske står han än i dag på New Delhis flygplats och försöker komma in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *