Khaosan Baan Thai

Vi valde ett boende nära den berömda Khaosan Road som ska vara backpacker mekkat i Bangkok. Khaosan Baan Thai bjöd verkligen på en hemtrevlig vistelse med en frukost som alltid framkallar ett leende!

Detta ”Guesthouse” ligger i närheten av Khaosan Road, ca 10-15 minuters promenad. Inom närmare gångavstånd finns ännu mer pubar, restauranger och tingel tangel så man behöver inte vara orolig. Det ligger även nära de större sevärdheterna som Grand Palace och den liggande Buddhan, inga problem att promenera tid.

Enda nackdelen är väl att det inte finns någon SkyTrain station inom gångavstånd utan man får alltid ta en taxi eller tuktuk. Finns även bussar men det är väldigt svårt att navigera då du inte riktigt vet när eller var du ska kliva av eller vilken station du är på väg mot, vi provade men det slutade med en tuktuk efter att ha klivit av fel ändå.

Rummen är rätt små men extremt mysiga och väl inredda. Det är alltid rent och omhändertaget, speciellt i allmänna utrymmen som toaletter och duschar. Var inga problem att dela för det var alltid rent! Personalen i receptionen var extremt trevlig och hjälpsam med alla ens problem och så ingick frukosten! De gjorde smiley gubbar på äggen och toasten, mycket sött och uppmuntrande för en annars morgontrött och purken backpacker. WiFi finns även att tillgå med bra fart på uppkopplingen. Trots lite mindre tillgängligt så hade vi en fantastisk vistelse i Bangkok, bägge gångerna.

[flagallery gid=19 name=Gallery]

Basfakta

Hemsida – Google Maps

Typ: Hostel

Adress: 11/1 Samsen Soi 3, Phranakorn, Bangkok 10200

Gym: Nej

Pool: Nej

Internet: Ja

Betyg


© Escaping Sweden December 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *