Konstigt gasutsläpp på flyget med AirAsia?

Resdag igen, det är riktigt skönt att ha lite paus mellan flygningarna, var som skönt att hänga en dag i Bangkok utan måsten. Men idag var en riktigt jäkla svettig dag alltså! Så fruktansvärt varmt och fuktigt, det bara rinner svett överallt! Blöta armar, blöt rygg, ansiktet ska vi inte ens tala om, bröstet alltså seriöst jag har nog aldrig svettats så mycket av att bara existera (eventuellt när vi spelade Tennis i Bangkok, det var svettigt men då ansträngde man sig i alla fall).

En taxibulle till Phaya Thai Metro station och airport link SkyTrain till Bangkoks internationella flygplats Suvarnabhumi. Det är en stor och fräsch flygplats, med cool design, det är som en fet Tub hela flygplatsen med olika gater längsmed tuben. Bra Lounge hade de också! Fika och Wifi är alltid uppskattat, speciellt gratis (med Priority Pass). Kan förövrigt verkligen rekommendera SkyTrain till flyget, går mycket snabbare och smidigare än taxi där det också tillkommer tullavgifter.

I loungen hade vi en rolig upplevelse med ett gäng Indier. Släpptes diverse gaser i vanlig ordning, lite damer som rapar, fräscht as always! Nästan så man saknar indien lite 🙂

Första flygningen med AirAsia, mycket fräscha plan! Trevlig personal och grymma knallröda dräkter på flygvärdinnorna. Det gillas! Var en lugn och fin flygning som gick snabbt, landade 15 min innan utsatt tid trots att vi kom iväg sent. AirAsia kan faktiskt vara the best low cost airline in the world som de säger. Dock undrar vi vad för ånga som sprutades in i hela planet när vi lyfte. Agata tror på lufttrycket, Claes vet inte men har aldrig sett det förut.

[flagallery gid=10 name=”Gallery”]

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *