Milano – The F1 trip.

Så en liten summering. Då var vi hemma igen, i göteborg är det ca 15 grader och regn. Det är rätt deprimerande men samtidigt, om det inte var kallt och regningt så skulle man inte uppskatta värmen på samma sätt!

Milano/Monza resan var grym och racet var förvisso mitt första men jag har definitivt fått mersmak! Det var grymt häftigt och mycket roligare live än vad jag kunde förväntat mig. Krafterna, motorerna, snygga bilarna och framförallt allt folk och den härliga stämningen! Att det var kring 30 grader varmt och sol gjorde ju inte saken sämre, inte helt fel att sitta ute i sådant väder.

Milano i sig är också en upplevelse då det är en speciell prägel på staden. Caféerna kring Il Duomo har kristallkronor, affärerna är oftast dyra och extremt fint inredda (när jag blir rik ska jag åka till Milano för att shoppa! – Zlatans fruga måste vara in heaven).  Och det är bara almännt fint och mysigt, den italienska känslan, alla är uppklädda, alla har heels, pensionärerna går runt i klackar och kostymer. Det är stil och finess helt enkelt.

Och lilla Monza är essensen av detta, ännu mer stil och finess men i mindre skala. Men även om man inte har flera tusen att shoppa upp så kan man äta glass, dricka vin, mysa och njuta av den italienska atmosfären! Vi klarade oss ju inder 60 € per dag för bägge och njöt i fulla drag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *