Morgonägg the Malay-Way

Vi landar 06:30 som planerat efter ett natt på flyget. Jag (Agata) kan sova på alla transportmedel och speciellt flyg så jag nannade på i stort sett under 7,5 timmar på flyget till Malaysia. Claes däremot hade det lite tuffare då han inte kunde sova och det var sjuk turbulens konstant hela vägen! Jag märkte ingenting… ibland är det lyxigt…

Väl framme i Malaysia slås vi av värmen igen! Inte läge med vinterjackorna som är på efter Japan… Vi tar en frukost på flygplatsen och hurrar för att vara i ett billigt land igen! Ca 40 SEK för bägge, det är bra kurs 🙂 Väldigt gott bröd har de här.

Därefter blir det en 20 SEK buss in till city som skumpar och tar ett rätt bra tag. Jag jobbar lite på bussen men det är svårt när datorn flyger upp en meter i luften då och då… Claes får äntligen sova lite dock 🙂 Framme på centralen börjar showen, vi ska hitta tåget som vi ska ta till vårt boende, då båda är trötta, griniga, svettiga, jag vet inte riktigt var vi ska heller så blir det lite tjafsigt. Men vi hittar tåget i alla fall (kostar typ 2 SEK) och blir chockade igen över att det inte kommer på utsatt tid. Det är bara att säga hejdå till Japans punktlighet och ordning och reda som man vant sig vid under den senaste veckan.

[flagallery gid=57 name=Gallery]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *