Nattlig skräckattack i sängen! DJUR!!!!

Vi sover lite länge på grund av nattens skräckincident. Av någon anledning kan Agata inte riktigt sova (läs: har fastnat i Twilight bok nr 2 som är på schemat). Claes nannar sött på sedan 2 timmar kanske och jag ligger i mörkret och läser med en liten läslampa. Plötsligt låter det som att något ploppar ner från taket och i sängen. Det är mörkt och massa djungelljud ute så Agata inbillar sig att det bara är inbillning och utanför. PLÖTSLIGT!!! Ser jag världens största (läs: 4 cm) KACKERLACKA ta sig en nattlig promenad i vår säng precis emellan mig och sovande Claes. Jag STUDSAR UPP I PANIK! SKRIKER ATT CLAES SKA VAKNA! Claes studsar upp och skriker högt som en tjej med falsettröst! Tänder, kastar täcket omkring, slår stortån, i panik innan jag lyckas skräckslaget förklara att kackerlackan springer runt i sängen. Claes attackerar den manligt med täcket och en flip flop i en snabb och smidig rörelse tills den ligger död på bambumattan.

Anledningen till Claes extrema panik och falsettröst var att han drömde att det brann på ön men inte fanns någon brandkår när jag började gasta och i hans dröm skrek jag om att det brinner så han trodde vår hydda skulle brinna ner.

Inte lättaste att somna sen. Bägge hoppar 4 meter upp i sängen för varje konstigt ljud man hör och såhär i tropikerna så hört man en hel del sådant…

Missar frukosten så vi får ta oss en English på Egoiste, vårt stammisställe where they really know our name. Nam nam! Passar på med några vackra pose-bilder med havet också.

[flagallery gid=86 name=Gallery]

2 thoughts on “Nattlig skräckattack i sängen! DJUR!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *