Palma: Pasta Pasta – Cala Rajada

Jag tror att vi besöker den här restaurangen varje gång vi är på Palma och det är aldrig en besvikelse (om än servicen sviktade lite denna gång). Det har nog aldrig varit så mycket människor här som vid vårt senaste besök och det är väl ett gott tecken, att fler upptäckt denna pärla i Cala Rajada.

Restaurangen är belägen precis vid vattnet i hamnen så uteserveringen bjuder på en havsutsikt som heter duga. Det är inte många saker jag kan säga som klår känslan av att sitta på den här uteserveringen en solig sommardag, titta ut över marinan och veta vad som väntar på menyn.

Det som för vår del kännetecknar våra besök på Pasta Pasta är deras utomordentligt utsökta ”Sol-sallad” som innehåller kyckling, färska grönsaker och frukter i en salig blandning som skapar en helhet som inte går att tävla med. Detta år gick jag utanför ramarna lite med deras tomatsoppa som var krämig, kryddstark och fantastiskt god! Det enda negativa jag har att säga är väl att vår kypare glömde att tillhandahålla en normalstor sked så jag satt och sippade min soppa med en tesked. Tog sin tid kan jag lova…

www.pastapasta.orgAdress: Avinguda de Americà, 3, 07590 Cala Ratjada, Balearic Islands, Spain

DSC_0366

DSC_0368

DSC_0371

DSC_0375

DSC_0376

DSC_0377

DSC_0380

DSC_0391

DSC_0396

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *