Part on – Where the streets have no name!

Herren jag pratade med på solnedgångs-stället sa att det är ”full moon – no problem!”. Nja. Hade inte min lampa fungerat hade vi inte sett något alls! Så det blev en rejäl dödsride i mörkret där jag försökte cykla först och lysa upp lite men jag hade problem med att lysa rakt framåt? Min cykel drog som till vänster….

Vi hade tur som råkade på ett gäng med en rejäl ficklampa när vi skulle över feta vattenpölar/hål i marken. Det var en utmaning ska jag säga er! Och vi var inte ensamma i skogen heller, några tappra lampfria fumlade sig framåt i mörkret.

Vi cyklar vidare, ont i rumporna då vi snart gjort vårt andra varv kring ön för dagen och vi ser en Irish Bar! Smallest Island in the World with an Irish Bar. Massa folk och extrapris på Mojitos så vi tänker att ja varför inte ta en paus här också. Detta är till höger om där vi bor så vi hade inte riktigt utforskat denna del av ön tidigare.

På Irish baren möter vi ett par livräddare som arbetar i Perth (en aussie och en britt) och senare träffar vi en svensk herre som är ensam då hans kompanjoner åkt vidare. Vi hade ju bara tänkt ta en drink och åka hem men det hela utvecklade sig till en skiva utan dess like. 3 DOUBLE mojitos senare så känner jag storformen närma sig med stormsteg.

Festen går vidare på Sama-Sama en reagge bar som kära Lisa rekommenderat. Fullt ös med husbandet! Vi hänger med våra nyfunna vänner och det naturliga steget är att sticka till ett ställe som har Mushroom-drinkar. Claes och hans nyfunna svenska vän sticker iväg för att fixa sig lite mushroom-drinks. Det blir en men det händer inte ett skit så vi vet fortfarande inte hur en magic mushroom egentligen fungerar.

Slutet gott allting gott! Vid 02 hoppar vi på våra cyklar som tack och lov fortfarande står kvar (finns ju som inga lås eller så på cyklarna så man bara parkerar bredvid 10 andra exakt likadana cyklar och hoppas på att den står kvar när man ska därifrån) och trampar de sista få meter vi har kvar hem.

[flagallery gid=84 name=Gallery]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *