Pool på Singapore flygplats. COOLT!

Vi tog sedan ett tåg ut till flygplatsen, mycket smidigt må jag säga! Väl framme blir man betagen. Jag är ledsen men Dubais flygplats har fått en konkurrent. Visst Dubai är fortfarande lite häftigare sett till allt guld och palmerna och utsmyckningarna men Changi i Singapore är så stilig! Det är så nytt, fräscht, modern, mycket glas och fräcka former. Den är så snygg helt enkelt! Och det finns massor att göra här.

Gratis WiFi, tillgång till pool (kostar 13,50 Singapore Dollars – men ändå!), massor med affärer och kanske en av de bästa loungerna jag besökt, Skyview Lounge. Fantastiskt, Singapore levererar från start till stopp! Vi stoppar oss fulla med god mat och gott vin i loungen medan vi väntar på vårt flyg.

Enda nackdelen är väl att man inte passerar säkerhetskontrollen förrn vid gaten. För att komma in till gaten ska man scanna allt och att köra ett FETT plan (3+4+3) genom en scanner tar sin lilla tid. Jag visste inte att jag hade så lite tålamod, jag klarar verkligen inte av människor som är långsamma i säkerhetskontrollen! Hur svårt är det? Man står i kö i hundra år kan man inte ta av sig jackan INNAN man kommer fram? För att inte tala om mobiler och mynt i fickor. Kände mig som George Clooney i Up in the Air. Han förstår vikten av en smidig säkerhetskontroll.

Mot Melbourne då!

An amazing visit to Singapore Airport. It is on the same level as the Dubai Airport which up to this point was the best one i have visited. Free WiFi, pool, expensive shops and great lounges! Only downside was the extremely slow safety check at the gate and all the extremely slow people not understanding how to smoothly pass the scanner… argh. Let’s take on Melbourne and Australia now then!

[flagallery gid=123 name=Gallery]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *