Presentation – Andréa!

Hej Andréa, du är alltså vårt nyaste tillskott i bloggskaran med ”London”-bloggen. Om vi börjar med lite bakgrundsfakta, när är du född?

– Den 26:e november 1991.

Var är du från och var huserar du just nu?

– Jag är född och uppvuxen i Umeå, men just nu delar jag lägenhet tillsammans med tre andra sköna brudar i Notting Hill, London.

Om du skulle beskriva dig själv med fyra ord vilka skulle du välja?

– Det var en svår fråga att besvara. Men om jag bara får välja fyra ord så skulle jag nog säga; tänkare, nyfiken, äventyrlig och omtänksam.

Kan du motivera lite?

– Jag gillar att se & uppleva nya saker, blir väldigt fort uttråkad och behöver lite omväxling i vardagen för att känna att jag lever och mår bra. Sedan är jag en expert på att analysera diverse saker in i minsta detalj, kan vara både på gott och ont beroende på situation. Ordet omtänksam valde jag för att jag verkligen bryr mig om mina nära och kära. Min familj och mina vänner betyder verkligen allt för mig, utan dom skulle jag inte alls må bra.

När du inte reser, vad håller du på med då?

– När jag inte reser så jobbar jag!

Vad ska du bli när du blir stor? J

– Haha, klassiker.. Det är också en svår fråga, och tyvärr kan jag inte ge ett klart svar eftersom jag inte själv vet riktigt vad jag vill syssla med i framtiden. Ämnet psykologi ligger mig dock varmt om hjärtat. Jag är väldigt intresserad av människors olika beteenden i olika situationer och anledningen till varför de handlar så. Sedan är jag även intresserad av konst hälsa & musik. Det där är svårt, att veta vars man ska dra gränsen mellan vad som ska stanna som ens intressen och vad man ska arbeta seriöst med. Drömmen vore att kunna kombinera båda på något vis.

När du är ledig, vad sysselsätter du dig helst med då?

– Då umgås jag helst med familj & vänner, njuter av ledigheten och tar det lugnt. Gillar att dra på utflykter av olika slag och att promenera.. Det är mysigt!

När det gäller just resandet, finns det någon typ av resa du föredrar framför en annan (sol och bad, äventyr, storstad osv)?

– Det beror på, en mix av allting vore ju det optimala, men jag måste nog ändå svara äventyr på den. Någon gång måste jag åka till Nya Zeeland eller Australien, det verkar vara riktigt häftiga ställen!

Varför?

– För att jag gillar omväxling och blir uttråkad fort om jag bara skulle ligga på en strand och sola en hel dag till exempel. Det är inte riktigt min grej!

Vilken är den häftigaste platsen du besökt i världen och varför?

– Jag måste svara resan till Kroatien , utan tvekan. Under den resan bilade vi genom landet och for sedan över till Bosnien och Hercegovina och Sarajevo där vi såg skotten i byggnaderna efter kriget som varit där.  Det var mäktigt och skrämmande på samma gång. Jag fascineras väldigt mycket av historia, det är grymt intressant.

Vart går Andréas drömresa och varför?

– Min drömresa går jorden runt. I en perfekt värld skulle jag ha sett alla betydelsefulla & vackra platser innan jag dör. Därför att det skulle vara att ha levt ett rikt och spännande liv. För mig är upplevelser värda oerhört mycket.

Jag kan tycka att mitt resande och mina upplevelser lär mig många nya saker om mig själv och bidrar till någon slags personlig utveckling. Kan du berätta för oss om något du har lärt dig om dig själv som ett resultat av ditt resande?

– Absolut. Jag har blivit mycket mer självständig och starkare som person, är även mycket mer framåt än jag brukade vara. Självklart har det varit jobbigt emellanåt att flytta iväg såhär, men i slutändan har det kommit något positivt utav de olika upplevelserna, så jag är bara tacksam och framförallt sjukt glad för att jag tog mig iväg!

Du ska alltså blogga om ditt liv i London, vad kan vi förvänta oss framöver, vilka tankar har du om den nya bloggen och vad den ska bjuda på?

– Ja, alltså jag har ju aldrig bloggat tidigare så detta är någonting helt nytt och okänt för mig, men det ska bli väldigt kul och givande att göra det. Ska göra mitt bästa för att leverera spännande inlägg.. Haha. Det jag kommer att fokusera mest på kommer nog till största del bli min vardag här. En liten glimt ur mitt London-liv kommer ni med andra ord få läsa om ni som är intresserade. J

Vi ser fram emot att få ta del av glimtar från ditt liv i ett nytt land! Andréa kan följas på ”London”-bloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *