The China Post. 3 månader!

Idag var vi på den kinesiska posten. Tror faktiskt att jag måste sätta Kinesiska posten på andra plats faktiskt när vi rangordnar utländska postupplevelser på jorden runt resan.

1. Stadig etta är trots allt Dubai, det var snabbt, det var smidigt, inga krusiduller, fick hjälp med packning och låda, ingen ifrågasatte burkarna. Ja det var en smidig process helt enkelt, inget köande, inget byta kö och snabbt som attan gick det!

2. Så nu, andra platsen går till Kina faktiskt. Okej vi fick gå till två olika diskar och stå i kö lite. Men det gick på det hela rätt snabbt ändå och den kinesiska damen hjälpte oss med att förpacka våra shotglas i bubbelplast, så snällt! Dock tittade hon konstigt på oss och Claes burkar. Så litet minus för det. Och för att paketet kommer att komma fram om ca 3 månader. För vi valde den billigare varianten, flygfrakten vad dubbelt så dyr! Can’t blame us!

3. Tredjeplatsen går tyvärr till Indien som jag tror efter denna resa kommer att hamna sist i post-racet. Det var ren show, vi fick byta kö/disk säkert 10 gånger och det slutade med att jag fick gå in BAKOM disken med mitt paket? Wierd ja. Vi var tvungna att sy in våra paket i tygstycken, rätt dyrt var det och det tog typ en månad innan det kom fram trots flygfrakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *