Yran-fredag! (The VIP way)

Då var det dags för festen. Själv har jag ju väntat på festen i typ 1,5 år nu men det blev ändå väldigt lugnt för mig under fredagen då jag hade “dotter-Jour”. Så efter att vi lirat i regnet blev den årliga grill-förfesten/lagfesten i Ersmark hos Matte & Marika. Köttet var delish, lika så Josses laktosfria potatissallad mm mm mm . För att inte tala om rabarber-chutney. DET är något mina vänner. Nåja efter detta storkalas, en del dricka (magiskt ekologiskt vin), snapsvisor och tillhörande snaps åkte vi ner på festivalområdet. Trots att jag var nykter fredagen vidhåller jag ändå att fredagskvällen var bäst. Bäst drag, ös och artister! Bäst under kvällen? Helt klart Rebecca & Fiona samt Martin Garrix. Kan lugnt säga att VIP:en gungade.

Dagens insikt: Kanske är lite smyg-gammal ändå. Alla packade kids som saknade något som helst hyfs och respekt för typ oskrivna regel för mänsklig interaktion var sjukt irriterande. Men fan när det kommer till toakön så kan jag också trängas.

Dagens insikt 2: När man ändå blir så pass bekväm att det känns värt att betala extra för att ha egna ingångar/köer/barer/toaletter för att just slippa köa samt ett golv för att slippa lervällingen. Ja då är man kanske smyg-gammal ändå… bortom allt tvivel.

IMG_0713 Det må vara Maj men vi är i Norrlandsnatten. Brrr.

IMG_0728 Monkan och coolaste syster/moster.

IMG_0752 IMG_0773 Martin Garrix öser!

IMG_0775 IMG_3178 Zensa Primitivo, Italien.

IMG_3179 Rebecca & Fiona lirar och jag… ehh… vet inte vad jag gör. Dricker mest Ramlösa.

IMG_3180 IMG_3182 IMG_3191 Vimmelfotografen kom fram till oss. Min hand är med.

IMG_3192Min käre make Claes vimlade på desto mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *